Qui som

La vostra pròpia ràdio. El vostre mitjà de comunicació

Endinsart és una entitat cultural sense ànim de lucre.. Neix l’any 2009 amb l’objectiu de poder promocionar espectacles teatrals propis i treballar en la recerca de noves maneres de comunicació dins el mitjà radiofònic.

Al 2010 estrena l’obra teatral de petit format i de creació pròpia Eros&Eris, una comèdia escrita i dirigida per Jaume García.

Dos anys més tard, el 2011, estrena el programa radiofònic “A la corda Fluixa” que s’emet setmanalment a Ripollet Ràdio i a partir de l’any 2013 s’emetrà setmanalment a La Xarxa.

El mateix 2013 s’estrena Mulliers, una obra de ciència ficció i plantejada en un futur hipotètic on l’Home ha deixat d’existir i només la Dona habita el planeta Terra.

El 2014 estrenem un Programa de difusió cultural anomenat EspavilaT que s’emet cada dia a Radio Kanal Barcelona i al 2015 CoolturaFM.

Al 2015 iniciem el projecte de promoció cultural: l’Off Endinsart, que tracta de crear circuits d’espectacles de petit format arreu de Catalunya, amb l’objectiu d’ampliar el circuit teatral i potenciar les arts escèniques a les viles.

També al 2015 iniciem el nostre projecte educatiu i de formació radiofònica Endinsart al món de la ràdio

Et podem ajudar?


Ens encantariaEmail:

info@tebradio.com

Envia'ns un missatge. Et contestarem.